Tempahan Header Blog

Assalamualaikum...tetiba hari ni tergerak hati nak bukak tempahan header untuk blog..okey korang tau tak design header yg nina pernah buat? kalau tak tau..tgk contoh kat bawah

cth : 1


cth : 2


cth : 3


cth : 4


cth : 5


cth : 6

 cth : 7


okey yg atas tu contoh yg nina buat untuk blog nina dgn org request kat nina... so kalau korang nak tempah pls baca maklumat kat bawah yea :)

kalau korang nak tempah header selain design kat atas pon boleh tapi kena bagi contoh gambar design yg korang minat tu...and nanti nina akan tetapkan harga header mengikut design header yg korang nak tu..

pembayaran hanya boleh dibuat melalui wang pos/ bank in atau top up sahaja
korang boleh order dekat Facebook atau Ask fm dgn sertakan butiran seperti berikut

Isi Butiran seperti berikut :

Nama :
Url Blog :
Jenis Design Header : (transparent/non transparent)
Saiz Header :
Ayat pada Header :
position / warna header/ warna tulisan :


Share this:

CONVERSATION

3 Comments:

  1. Dah follow sini #236. Follow back ye - sharifahamarina.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. kalau cth 2- cth5 RM10 sbp susah nak buat..kalau cth6-cth7 RM5 ..kalau korang nak header mengikut design yg korang nak nanti nina tetapkan harga header tu :)

      Delete