Segmen " I'm KING Of Followers "





こんにちは, 안녕하세요 , Assalamualaikum.

Segmen ini dilancarkan oleh AtinVIP sendiri . Dimaklumkan bahawasanya segmen ini sudah pun bermula pada 1 Julai dan berakhir pada 31 Julai 2013 . Tujuan AtinVIP melancarkan segmen ini, bagi memudahkan kita semua beramah mesra bersama blogger-blogger lain yang mungkin kita tidak kenali tetapi ingin membaca kisah/diary kehidupan mereka.

Segmen ini juga dibuat kerana ingin melihat sejauh mana kerajinan kita untuk melawat/blogwalking blogger-blogger lain . Oleh kerana itu , AtinVIP akan menaikkan pangkat anda sebagai " I'm KING Of Followers " kerana anda telah melaksanakan kewajipan anda sebagai blogger.

Jika itu yang anda mahukan menjadi 'KING of follower' . Jom sertai segmen yang AtinVIP lancarkan.


Syarat-syaratnya :

1.  Warganegara Malaysia.
2.  Wajib follow blog AtinVIP , Atiqah , Intan. dan LIKE fanpage di bawah ini : 
     
3.  Buat entry bertajuk Segmen " I'm KING Of Followers "
4.  Copy coding entry yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry.
5.  Tinggalkan URL entry anda ke dalam ruangan komen entry ini.


Pemilihan pemenang dan jenis hadiah: 

1. Melihat jumlah follow blogwalking comment yang paling tertinggi akan memenangi topup RM20
2. Pemenang tempat ke-2 dan 3 akan menangi topup RM10.
3. Manakala tempat ke-4 dan 5 akan menangi topup RM5.
4. 2 pemenang saguhati akan dapat header percuma.
5. 8 pemenang saguhati akan dapat cursor percuma.
6. 5 pemenang saguhati , blognya akan direview.

*Jumlah kesemua pendapatan adalah 20. AtinVIP ingin mencari seramai 20 pemenang bertuah.

#___# Takkan tengok je? Jomlah Join!!!

Share this:

CONVERSATION

21 Comments:

  1. Terima kasih sebab sudi join :D
    Sudi2 lah blogwalking

    --> Senarai Peserta" I'm KING Of Followers "

    Atin ingin mencari Jumlah blogwalking yang paling banyak :D
    Mungkin awak? hihi.
    Selamat berjuang XD

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum .

    Hyep 

    Join segmen yang sama .

    Dah follow awak 

    Do visit me back

    http://cadburyhana94.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

    ReplyDelete
  3. hai..good luck ye awk..sye dtg drp GA yg sme.. :)
    http://kisahnadiah.blogspot.com/2013/07/segmen-im-king-of-followers-by-atin-tory.html

    ReplyDelete
  4. Dari GA yg sama, done follow u
    http://akudreamgirl.blogspot.com/2013/07/segmen-im-king-of-followers.html

    ReplyDelete
  5. hai.. dari segmen yg sama... done follow..

    http://madamoiselleayuslittletalks.blogspot.com/2013/07/segmen-im-king-of-followers.html

    ReplyDelete
  6. hai.. hai.. i'm candidates 2 ..
    http://darlieyana.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html
    jom blogwalking ..:)

    ReplyDelete
  7. dari GA yg sm.. fiza follow sini..

    http://ourmemoria.blogspot.com/2013/07/segmen-im-king-of-followers.html

    ReplyDelete
  8. hi... princess datng bw.. http://princessnuruld.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

    ReplyDelete
  9. wish u gud luck
    dari segmen yg sama..

    http://lianasulaiman96.blogspot.com/2013/07/segmen-im-king-of-followers.html

    ReplyDelete
  10. yana follow sini,,jmput follow blog yana http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

    ps:nnti buang word verification komen taw,,senang blogger lain nk komen2

    ReplyDelete
  11. hye ..dtg dari segmen yg sama..done follow..
    good luck
    http://misekin.blogspot.com/2013/07/segmen-im-king-of-followers.html

    ReplyDelete
  12. hai , done follow dari segmen yg sama :) http://www.jasminejiffry.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers_2.html

    ReplyDelete
  13. bw here http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

    ReplyDelete
  14. dr segmen yg sama .. jemput bw blog saya :) gudluck !
    http://www.niechy26.blogspot.com/2013/07/segmen-im-king-of-followers.html

    ReplyDelete
  15. Singgah & Follow sini dari segmen yang sama`..

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

    ReplyDelete
  16. Salam datang sini dari segmen yang same and done follow u,mind visit me back?? :)
    http://arrienlove.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum , saya singgah sini jap :) follow sini ^^
    sudi singgah lah sana :)
    good luck ^^
    http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

    ReplyDelete
  18. anneyong ~ try visit here too
    http://adla-zainal.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

    feel free to follow me if you want :D
    btw, done follow you :)

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum. Saya dari segmen yang sama. Done follow you.

    Visit me back : http://pwincesstowy.blogspot.com/2013/07/segmen-im-king-of-followers.html

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum :D . Saya datang dari segmen yang sama :) Follow sini XD

    http://chocollyheart.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

    ReplyDelete
  21. done follow awak , jemput datang yea , http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/segmen-im-king-of-followers.html . goodluck :)

    ReplyDelete