Raya Hipstersszzzz

Assalamualaikum

We meet again hahaha. acah speking pula. Act this time aku nak cerita pasal raya kedua aku tahun ni. Raya kedua tahun ni, i be like, "Malasnya nak bangun awal!" and " Excitednya ! " hahaha. Biasalah mood selalu berubah. Pagi raya kedua tu kitaorang balik kampung. Excited tu memang ada tapi malasnya nak bangun awal huhu

Alhamdulillah masa balik kampung aku tu takde jem. kalau tak, errr krik-krik je dalam kereta. hahaha. Sampai-sampai je kampung, excited terus sebab jumpa banyak baby ! Comel angat doh. haha



Ini Uwais Mikhail. Anak sedara. Orang penang tu! Dah besar nanti, aku confirm loghat dia pekat macam abang ngan kakak dia hahaha.



Yang kakak aku dukung tu anak kak Zana, Akil Zafran. Betul ke nama dia? Alaa, kalau ada akil tu..kira betul lah hahaha. "Budak nie lain beb!" " Pehal pulak?" Hipster duh macam kitaorang hahaha. Budak-budak zaman sekarang Memang style ahh.

------------------------------------------------------------

This time, Raya ketiga. Kalut duh! Kalut ! hahaha. Family aku ajak cousin belah mama aku and abah aku datang hari tu. First, cousin ayah aku cakap nak datang tengahari, oklah dah dtg pesume. Kalut! Sebab family belah mama aku datang time sama. Bila bertembung. Bukan nak cakap aa, Rumah padat gila! Jem !

After that, bila cousin belah mama dah nak balik. Iphone ada, Semua dah ready. Tunggu Apa lagi? Smileeee! hahaha


Hipster. Kau fikir swag? hahaha. 






Too many candid babe! Sampai muka jadi lawak hahaha but its so memory .


Macam abang dengan adik. Hahaha bukan nak cakap apalah. kakak aku lagi tua dari Amir tu, tapi disebabkan pendek dia tu.. Dia nampak macam budak darjah 5. hahaha.



Muka aku matured namati duh hahaha :'D 


Mana cousin belah abah aku? hahaha diaorang dah balik dah. Tak sempat nak bergambar. Ecehh bergambar. hahaha. Memory sungguh raya kali ni. hahaha 

Bai.

Share this:

CONVERSATION

0 Comments:

Post a Comment