Happy Birthday?!

Assalamualaikum !


Act entry ni aku patut buat masa 15.3.2015 sbb maklumlah tu kan birthday aku! Tapi aku malas nak buat entry hahaha tetibe pulak ade mood nak buat kan -,- Birthday aku ni best sikit sebab my kesayangan bagi hadiah uolls !!! hahaha . Ehh hello! you ingat kesayangan i cuma my boyfie ke? my friend and family i tu kesayangan i jugak tau tak? hahaha *macam gedik je guna i-you nih* hahaha

Jam kat bawah nih kesayangan aku kasi :3 Kesayangan yang mana? My love laa hahaha . Dia jahat tau tak? Time birthday aku tu Dia nak ajak gaduh + tumbuk -,- kalau bab tumbuk tu, jangan ckp ahh! Kuat namati tau tak?! of course laa korg tak tau sebab aku yang kena hahaha -..- Walaupon kitaorg couple but kitaorang macam kawan rapat sebab kitaorang suka buat benda yang best friend slalu buat! Gurau kitaorang memang kasar sikit -,-' ok back to the topic, time birthday aku tu, dia cakap nak tumbuk so aku pon jumpa dia. Aku ingatkan dia nak tumbuk macam slalu dia buat, tengok2 dia kasi aku hadiah! Jam pulak tu! Oh,my god! Terharu! Memang aku takkan bukak jam ni sampai bila2 hahaha xD comel pulak tu jam tu haha


 Ok, benci gambar candid -..- 

Btw, nampak tak ada kad warna merah dekat atas meja tu? kad tu pulak from Shah a.k.a my lovely kesayangan! Shah perempuan ok, nama penuh dia nurul aishah. Jangan salah anggap :3 hahaha ayat yang dia tulis dalam kad tu. Ya Allah, deep gila wehh! Aku sorang je yang paham, terharu sebab dapat membe macam shah ni. Love her very2 much !

And my lovely brother give me a kemeja. Lawanya gile ahh! Tapi sorrylah sebab tak tunjuk gambar baju tu. Only me can see that shirt hahhaha kerek aku nie -..-

Thats all, pada yang tak bagi hadiah dekat aku tu but diaorang wish pon dah cukup :) Aku hargai kot! hahaha. K.chaww ! Nak solat lagi ni -,-' Assalamualaikum :D

Share this:

CONVERSATION

4 Comments:

  1. We share the same birthday date hahaha. Happy belated birthday to you!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha srsly? kite kembar la nie? hahaha happy belated birthday to you too xD

      Delete
  2. happy balated birthday ! :D May Allah bless you

    ReplyDelete
  3. happy balated birthday ! :D May Allah bless you

    ReplyDelete