#OOTD


Assalamualaikum !


 OOTD                                                          Selfie


Today aku nak story aa sikit pasal ootd ni. Korang tau ke maksud ootd ni ape? Kepada korang yang dah tahu maksud ootd nie sila abaikan :3 Kepada korang yang tak tahu maksud ootd ni, sila ambil serious kalau korang tak nak kene gelak mcm aku kene dulu xD OOTD ni adalah Outfit Of The Day.

Korang bayangkan laa ye.. Aku kene gelak terok dengan kawan2 aku sebab tak tau maksud ootd ni dulu.. penting sgt ke maksud ootd ni? Of couse laa pentingkan sbb manusia zaman sekarang ni gilakan selfie! ' Macam aku lol haha '

So bile kita tak tau maksud ootd ni.. Orang akan cakap seperti senarai dibawah

Perlian 1 : " Mak oii, kolotnye kau nie "
Perlian 2 : " Ahahaha serious kau tak tahu? Kau duduk hutan ke ape? "
Perlian 3 : " Aku bersimpati dengan kau sebab tak tau maksud ootd nie "

Haa tu contoh2 orang yang gila selfie akan cakap bila orang yang tak gila selfie ni tanya ape maksud ootd tu. Korang tau tak contoh ootd nie? Alaa ootd ni macam selfie jugak. cuma die selfie dari atas sampai bawah.. paham? Alaa kan ade contoh kat atas tu :3

Dah dapat bezakan Mane satu ootd and selfie? Okey tahniah anda telah berjaya membezakannye  ' hahaha buat lawak hambar pulak aku ni '  Okeylaa gua nak chaww dulu, Assalamualaikum .



Share this:

,

CONVERSATION

0 Comments:

Post a Comment