Already miss my Insta !

Assalammualaikum guyss !


Instagram

I miss my insta! Aku nak upload pic dlm insta.. terlampau banyak nak upload but phone aku x bole nak download instagram tuuu :'(  Memandangkan phone aku tak boleh download instagram, so aku pon mengemis laa dekat phone kakak aku and suruh dia buat instagram untuk aku...sad story kan? xD

And now, kakak aku sambung belajar so tak bole nak upload dah  :(
Kalau nak suruh dia upload pon boleh cuma kene send pic dekat group whatssap sibling kitaorang then baru kakak aku upload.. sungguh menyedihkan bukan? haha suke over aku nie -,-

And now aku tak sabar nak tunggu kakak aku balik esok sbb dapat upload abis2 weyhh xD  For uolls yang ade instagram tu, lawat2 aa instagram aku and alang2 tu follow laa skali erk? :3 Kalau korang nak aku followback, comment aa dkt mane2 pic aku..Inshaa Allah aku akan followback :)




Share this:

CONVERSATION

0 Comments:

Post a Comment