Hangout with kawan at JJ !



Wah excited nak cite ni walaupon cite ni 20 haribulan 11 haritu...hang with kawan ...mesti arr excited nak cite kan? sbp first time hang with kwn sekolah time cuti sekolah..ulang suara kwn sekolah grrr bewiya je aku nih ! xD btw malas arr nak cite panjang2 nina just tunjuk  gambar and maklumat jelah erk? eceh mcm arr penting sangat maklumat tu hahhaha

korang nampak yg comel yg pakai baju biru tu? tu bff aku...nama dia sofea..comel kan? tau dah *kalau dia nampak ni mesti kembang giler nih*
haa yg pakai tudung oren tu pulak pon bff aku..puteri... tembam gila budak tu...grrr geram aku ! btw aku bkn lesbian... so jgn salah tafsir okey ? xD gambar kat atas tu time kitaorang nak wayang

Boling Time !!!

gambar kat bawah pulak time aku n friends main boling... kitaorang main ikot team...team A - 4 org pompuan and team B - 2 org laki and 1 pompuan...

team A - Aku, Sofea, Farah and Auni
Team B - Hazreq, Daneal and Wani



Sofea malulah tu !! sampai tutup muka lagi hahaha


nak pilih bola boling pon nak kena snap gambar ker? hahha


aku punya seronok snap picture tetiba...hazreq menyemak je kat belakang aku..mmm sabo jelah


Aku tgh main pon diaorang nak snap picture ker? haishh nasib arr dapat kawan nakal xD hahha

kwn kitaorang yg lain mana? Ezrail n puteri dah balik time kitaorang main boling ... Meor and Amirul pegi Ciber Cafe..haaa yg tu jelah ... kitaorang pegi bukan ramai pon...dlm 11 org..sikit je pun hahhaa... okey byee

Share this:

CONVERSATION

0 Comments:

Post a Comment